True
Tunnistatko itsesi?
Anders pohtii meidän tyypillisiä asiakasprofiilejä

Asiakkaat ovat tärkein fokuksemme, ja ajattelin tässä hieman kuvailla meidän tyypillisiä asiakkaitamme. Jos tunnistat itsesi, olen onnistunut.

Venekeskus myy veneitä, veneilytarvikkeita sekä huolto- ja säilytyspalveluita Helsingin ja Turun välisessä saaristossa. Toiminnassamme kohtaamme todella monta eri tarvetta ja ihania tyyppejä!

Perhe on meidän asiakkaamme. Lapset kasvavat, merelle pitää päästä ja tilanteen kehittyessä venetarve muuttuu. Perheasiakkaat ovat meille kivoja, lapset touhuavat ja loppuperhe pyörii esittelyveneissä ja lopuksi päätetään malli ja sovitaan kauppa. Pariskuntien dynamiikkaa on mielenkiintoista seurata kaupantekoprosessissa, eteenkin jos mielekkäissä malleissa on eroja. Ratkaisu jää aina nähtäväksi, mutta vaimon venetoive pitää usein kärkisijaa.

Asiakkaanamme käy maailman parhaat isoisät ja -äidit, jotka puhuvat kesästä, lapsista ja lapsenlapsista. Mökille liikutaan yhteysveneellä, mutta lisäksi kesävesileikkeihin tarvitaan toinen ja jopa kolmas vene. Vesisukset, banaanit ja soutuveneet kiinnostavat. Nuoremmille polville halutaan parasta, aika ei käy pitkäksi mummolassa.

Jotkut meidän asiakkaamme ovat ehkä yllättäen tai kovan työn tuloksena saaneet lisäresursseja ja hankkivat nyt veneen itselleen. Vene tulee ehkä palkinnoksi ja osittain myös pakottamaan heitä liikkumaan merellä enemmän. Kysymys voi olla suunnitelmasta, joka on kytenyt taustalla jo vuosia ja nyt veneunelma vihdoinkin toteutuu. Merelläolohetket ovat niitä, joita halutaan muistella sitten myöhemmin elämässä.

Meillä on myös asiakkaita, jotka seuraavat tiettyjä vaihtoveneitä tarkkaan. Ilmoitusvahdit ja suorat kyselyt johtavat keskusteluihin ja kauppaan. Vaihtoveneet vaihtavat omistajaa. Juuri vaihtoveneasiakkaita meillä on ympäri koko maan. Meidän alueellamme on määrällisesti paljon veneitä, näin tulee myös paljon vaihtureita myyntiin.

Meillä käy hyvin innokkaita kalastusharrastajia asiakkaana. Tarpeet ovat hyvin täsmälliset ja asiakkaamme ovat keränneet paljon tietoa jo ennakkoon. Näitä asiakkaita yhdistää myös usein aikainen vesillelasku, myöhäinen nosto ja monipuolisesti varustellut trailerit.

Asiakkaitamme ajaa heidän halunsa hankkia Buster, Yamarin, Cross, Quarken tai Suvi -veneitä. Brändit ovat kiinnostavia ja veneelle on todellinen tarve. Lupauksemme on tehdä kaikkemme, että asiakkaamme voi nauttia mutkattomista päivistä merellä. Tällä lupauksella kohtaamme kaikki erilaiset asiakkaamme. Mm. tämän vuoksi toivon, että valitset meidät venemyyjäksesi.

Anders

Yamarin on vienyt sydämeni kahdesti!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.