True

Arvoisa talvisäilytysasiakas,

Olet meille tärkeä. Arvostamme että olet valinnut juuri meidän talvisäilytyksemme sinun veneellesi.

 

Rannikkoalueemme kehitys on muuttanut asiakkaidemme tarpeita ja tapoja sopia talvisäilytyksestä ja Venekeskuksen on vastattava näihin. Olemme valinneet talvisäilytyspalvelun yhdeksi Venekeskuksen ydinkehityskohteeksi ja tämän päätöksen nojalla otamme nyt käyttöön täysin uudenlaisen tavan sopia säilytyspalveluista. 


Uusi paikka kohdata alueen asiakkaat on meidän nettiin kehitetty applikaatio. Asiakkaamme saavat itse, heille sopivana ajankohtana räätälöidä talvisäilytyksen omalle veneelleen.  Meillä on myös tarve julkaista hinnastomme netissä, niin kuin muilla toimioilla alueella.

 

Meidän uusi äppi on nimeltään Båthuset. Täällä pystyt nyt helposti sopimaan veneen talvisäilytykseen liittyvät asiat. Båthuset ei laskuta sinua suoraan. Me sovimme kanssasi kuten ennenkin, kaikki asiat vaikka puhelimitse, jos niin haluat. Äppi kuitenkin auttaa meitä pitämään kaikki yli 400 venettä hallinnassa kahdella paikkakunnalla ja äppi vahvistaa meidän työntekomme rutiineja esim. veneen syynin tai huoltoon liittyen. Båthusetiin tallentuu myös veneesi talvisäilytyksen huoltokirja sinulle.

 

Olet kanta-asiakkaamme ja meillä on ollut kanssasi sovittu henkilökohtainen hinta. Nykyään lämmintila tai kylmätila, sekä veneen nostot ja laskut eri paikkakunnilla vaikuttaa hinnoitteluun vahvasti. Uuden julkisen hinnoittelumme ollessa meidän teidän kanssanne sopimia talvisäilytyshintoja korkeampi, myönnämme kolmeksi seuraavaksi vuodeksi teille nettihinnoistamme 25% alennuksen + mahd. 10% maksuehtoalennuksen, jonka voit lisäksi hyödyntää.


Ole omaan venemyyjääsi yhteydessä, jos tämä arveluttaa sinua, voimme laskea ja verrata vanhoja ja uusia hintoja myös yhdessä. Tämä on myös mainio tilaisuus pohtia mikä talvisäilytys palvelu on paras sinun veneellesi. Nykyään voimme esimerkiksi tarjota säilytyksen lämpimässä tilassa entistä kilpailukykyisempään hintaan.  


Yhdistämällä julkisen hinnoittelun, Båthuset äpin sekä henkilökohtaisen palvelun tällä tavalla, saadaan varmasti jatkuva, ajanmukainen, läpinäkyvä ja reilusti henkilökohtainen asiakas-toimittajasuhde aikaiseksi.


Parhain terveisin,


Anders Vahtola

Toimitusjohtaja


Clarico-Image-Text

Båthuset äpin ABC


A. Räätälöit veneen nouto ja laskupäivät, huollot, säilytykset ym lisäkyselyt ja toiveet ja kirjoitat KANTA alennuskoodiksi.

B.Laskemme sinun veneesi tarkan hinnan alennuksilla ja lähetämme sinulle kirjallisen tarjouksen, jonka voit hyväksyä.

C.Hyväksyttyäsi tarjouksen saat virtuaaliavaimen Båthusetiin ja voit sieltä selata meidän sinne lataamia dokumentteja ja viestitellä meidän kanssa veneeseen liittyvistä asioista

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.