True
Olipa mukava nähdä laitureilla!

Asiakkaiden kohtaaminen kasvotusten, veneet vedessä ja jalat laiturilla on kaikkein miellyttävin tapa tehdä venekauppaa! 

Venekeskuksella on hyvin vahva verkosto alueemme vierasvenesatamien kanssa, joten sovimme ykköspaikat laituritreffejä varten. Arvelimme hyvin aikaisessa vaiheessa, että uusista veneistä tulee pula, joten sovimme työkavereiden kesken, kenen vene on missäkin tapahtumassa.

Minulla itselläni on pitkä työkokemus konebusineksestä ja konemyynnissä tehdään aina eri sesongeilla työnäytöksiä. Kun kevättalvella aloitin työt Venekeskuksessa pidin hyvin luonnollisena ja erittäin motivoivana järjestää ”työnäytöksiä” myös veneillä. 

Brygghäng-konsepti on helppo ja kirkas. Tullaan paikalle, hengaillaan laiturissa firman lippujen ympäröiminä asiakkaiden kanssa, samalla pientä arvontaa ja jutustelua ja tietenkin koeajomahdollisuus. 

Monessa paikassa yövyttiin myös ja perhettäkin saattoi olla mukana. Meidän kesätyöntekijän tyttöystäväkin taisi olla mukana parissa paikassa firman lippis päässä! Saimme asiakkailta palautetta ja kannustusta, teimme myös suoria ehdotuksia nykyveneiden vaihtamisesta uudempiin.

Entisessä elämässä ymmärsin, että työnäytöspaikkakunnan asiakkaille ”valituksi tulemisella” oli iso merkitys. Miksi tuo iso maailman merkki päätti tulla tänne meidän kylillemme? Tänä kesänä saimme kuin saimmekin jo ehdotuksia ensikesän laituritreffipaikoista. Olen saanut myös yhteistyöehdotuksia muilta venealan toimijoilta – onhan monelle taholle tietenkin tärkeää olla siellä missä asiakkaat ovat. 

Olen täysin varma, että näemme ensi kesänä taas tällä konseptilla meidän kauniissa saaristossa.

Mutta vielä on tätäkin kesää jäljellä. Lauantaina 14.8 on laituritreffit Kasnäsissä, jonka jälkeen laituritreffikiertue huipentuu Helsinkiin Uiva-näyttelyyn. Buukkasimme A-laiturista kolme paikkaa ja hengaillaan siinä koko Uiva näyttely 19-22.8. Mukana on tuttuun tapaan muutama suosikkivene ja kourallinen mukavia, asiantuntevia venemyyjiä. Arvotaan taas joku kiva juttu, kerätään asiakkaiden venetoiveita- ja ajatuksia ja nautitaan yhdessä laiturihengailusta.

Kiitos kaikille kesän iloisista ja mukavista kohtaamisista!

Anders


Tulen voima

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.