True
Venekeskus -tiimi hakee vahvistusta!

Kemiönsaaren Venekeskus Oy on yksi Suomen suurimmista veneliikkeistä. Myymme Buster, Yamarin, Cross, Quarken ja Suvi -veneitä, sekä Yamaha perämoottoreita kahdessa toimipaikassamme. Pääkonttorimme ja lippulaivaliikkeemme sijaitsee Kemiönsaarella, jonka lisäksi meillä on liike myös Tammisaaressa. Olemme jo vuosia toimineet myös asiakkaidemme huolto- ja talvisäilytyskumppanina. Liikevaihtomme on n. 11 miljoonaa euroa, päivittäin yrityksessämme työskentelee 14 henkilöä. Työpaikallamme käytetään molempia kotimaisia kieliä.

Liiketoiminnan kehittyessä haemme vakituiseen työsuhteeseen
CONTROLLERIA
viemään taloushallintomme prosessit uudelle tasolle.

Hakemamme henkilö tuottaa meille jatkossa yrityksen keskeisiä tunnuslukuja, hoitaa myynti- ja ostoreskontran sekä kehittää yhdessä Venekeskus -tiimin kanssa taloushallintomme kaikkia kulmakiviä (arkistointi, järjestelmät, laskutus, sopimukset, raportointi). Yrityksessämme on modernit ERP- järjestelmät ja työkalut. Työtä voi tehdä toimipaikoistamme ja osittain myös kotikonttorissa. Tehtävä on monipuolinen, haastava ja hyvin palkitseva, koska oman käden jälki tulee näkymään.

Haemme joustavaa ja osaavaa henkilöä, jolla on sekä aikaisempaa työkokemusta että halua kehittää taloushallintoamme. Tehtävään valittavan henkilön vastuulla on tuottaa talouslukuja, joiden avulla voidaan tehdä hyviä päätöksiä.

Yritys toimii hyvin mielenkiintoisella ja mukaansa tempaisevalla venealalla. Tarjoamme monipuolisen taloushallinnon työpaikan ja koulutuksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anders Vahtola 050 463 1351. Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä cv osoitteeseen anders@venekeskus.com 7.12.21 mennessä.

Tehtävä on täysin uusi ja aloituspäivästä voidaan sopia tarkemmin.

sisään Ajankohtaista
Uutuus Suvi 63 Duolla vaikka Bengtskärin majakalle

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.