True
Uutuus Suvi 63 Duolla vaikka Bengtskärin majakalle

Kaikkien aikojen suurin Suvi


Suvi 63 Duo – kaikkien aikojen suurin Suvi-vene – lanseerataan kaudelle 2022. Suvi-veneiden Tommi Ihalainen kävi toissaviikolla Venekeskuksessa sopimassa ensi vuoden venetilauksista, ja kertoi samalla uutuusmallista.  

Suvi-Veneet rakentavat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia veneitä. Uusi malli vastaa Ihalaisen mukaan kysyntää. Kookkaampi Suvi on ollut sekä asiakkaiden että jälleenmyyjien toivelistalla, ja nyt se toive on toteutettu. Käytännössä uuden mallin kehittäminen on puolentoista vuoden mittainen prosessi.  

”Ensin asiakaspalaute analysoidaan ja talvella kehitellään konsepti uudesta mallista” kertoo Tommi. ”Keväällä uutta prototyyppiä testataan jo heti jäiden lähdöstä alkaen koko kesän ajan”. 

Ihalainen ja muu Suvi-veneiden tuotekehitysryhmä on testannut uutta Suvi 63 venettä eri olosuhteissa ja eri kuormilla kesällä 2021. 


Clarico-Text-Image

Monipuolinen uutuus

”Uutuusmalli taipuu moneksi, yhteysveneeksi, kalastukseen ja retkeilyyn”, toteaa Tommi. 

”Yamaha 115 hv:n moottorilla vene soveltuu tosi monipuolisesti esimerkiksi vesiurheiluun. Vene on saanut myös uudistuneen vesihiihtokaaren, jos vaikka haluaa helpotusta banaanin vetoon nuorison kanssa. Mutta Suvi 63 toimii myös hyvin jo 100 hv:n koneella, ja näin pakettihinta jää jopa vielä edullisemmaksi.”  

Asiakkaat haluavat sosiaalista tilaa veneeseensä yhä enemmän. Tähän on panostettu 63 Duossa. U-sohva, kääntyvät kuppipenkit ja pöytä tekevät veneen takaosasta mukavan oleskelutilan, jossa viettää yhteistä aikaa jopa 6 aikuista. Kuljettajan paikkaa ei ole viety kuitenkaan liian eteen, näin säilyy veneen ajossa myös sporttinen tuntuma.  

 Clarico-Picture

Uutta 63:ssa on myös monipuolisempi kuomu. Pressun voi hankkia ainoastaan kuppipenkkien kohdalle ja lisävarusteeksi tälle takaseinän, jolloin syntyy tuulelta ja sateelta suojattu ohjaamo ja takakansi jää taivasalle. Perinteisessä käytössä, pressussa on etu ja takaosa, jolloin voi suojata koko veneen takaosan sateelta. Pelkkä etuosa katettuna normaalipituinen veneen kuljettaja voi seistä hyvin. Vene on itsetyhjentyvä, eli sinänsä pressua ei sen takia tarvita, vaikka venettä pitäisi pitkät ajat laiturissa.    

Suvi-veneet viedään käsistä, myös rannikolla 


Suvi 63 Duo on kehitetty Suvi 57 Duo -mallia paljolti kasvattamalla ja kehittämällä.  Tehtaan jo vuosia käytössä ollut Suvi Duo 57 tuotantolinja pystyy nyt tekemään myös uutta isompaa 63 Duo:a.  

Suuren kysynnän vuoksi kaikki venetehtaan linjat käyvät kuumina. Tilaukset on jätettävä hyvissä ajoin, jotta uuteen veneeseen varmasti saadaan myös perämoottori. 

Suvi-veneitä on järvisuomessa kuin sieniä sateella, mutta mallista Suvi 47 ylöspäin veneillä on rannikkokategorian luokitus, ja Venekeskus on jo useita vuosia myynyt suurempia Suveja myös Turun ja Helsingin väliselle saaristoalueelle.  

”Asiakkailtamme on kuultu, täällä halutaan vähän isompia veneitä, jolla voidaan käydä vaikka Bengtskärin majakalla päiväretkellä” sanoo Mats Nyman Venekeskuksesta.  

Hän suosittelee uuteen Suviin Venekeskuksen asentamana 9 tuumaisen kosketusnäytöllisen Garmin plotterin:  

”Sanoisin, että saat rahallesi vastinetta - tosi monipuolisen uuden veneen tämän päivän navigointitekniikalla, tervetuloa kaupoille”. 

Clarico-Text-Image

 

Tekniset tiedot

toys

Teho

80-115 hp
directions_boat

Rikipituus

L
speed

Suurin nopeus

noin 34 solmua
emoji_people

Henkilömäärä

6
single_bed

Nukkumapaikat

0
open_in_full

Mitat

Pituus: 6,40 m Leveys: 2,31 m Paino: 630 kg 
sisään Ajankohtaista
Quarken Boats Venekeskuksen edustukseen
Venekeskus on mukana tekemässä venehistoriaa!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.