True
Uutuuksia jokaiselle!

Uusi vuosi toi tullessaan jännittäviä veneuutuuksia. Malleja on laidasta laitaan, jokaiselle jotakin. Alumiini- tai lasikuituveneet, isot, pienet, avoimet ja ohjaamolliset mallit löytyvät vuoden 2022 uutuuslistasta! Tutustu uusiin malleihin alla olevista linkeistä. Jos mielenkiintosi herää, kannattaa ryhtyä toimeen välittömästi. Veneiden saatavuus on rajoitettu ja suosituimmat mallit myydään loppuun!

Buster Magnum Cabin


Odotettu tulokas, joka yhdistää legendaarisen Magnum-rungon ja isoveljensä, Phanton Cabinin inspiroiman ohjaamon. Tämä on vaihtelevien sääolosuhteiden unelmavene.

Tutustu!

Yamarin 67 DC


50-vuotisjuhliaan tänä vuonna viettävä Yamarin valmistaa Suomen suosituimmat DC-veneet. Tuorein lisäys DC-perheeseen on 67 DC – ilon ja valon täyttämä kesäunelma, jossa on tilaa 8 hengelle.

Tutustu!

Buster Magnum


Alumiiniveneiden legenda on täysin uusiutunut. Mallivuoden 2022 Magnum on kehitetty käyttäjämukavuutta ja ajotuntumaa silmällä pitäen.

 Tutustu!

Buster Super Magnum


Super Magnum merkitsee ehdotonta ja tinkimätöntä suorituskykyä. Mallivuoden 2022 uudistunut runko on kehitetty ideaaliseksi uudelle Yamaha F300 V6:lle.

Tutustu!

Yamarin 50 BR


Yamarin 50 BR on monikäyttöinen vene, joka soveltuu täydellisesti ylellisiä yksityiskohtia ja käytännöllisyyttä kaipaavalle asiakkaalle.

Tutustu!

Suvi 63 Duo


Suosituista pienveneistään tunnettu kotimainen Suvi esittelee historiansa suurimman venemallin. Suvi 63 Duo on suunniteltu mukavia yhteishetkiä varten.

Tutustu!

Ole yhteydessä venemyyjiimme!

Saat lisätietoja ja laskemme sinulle oman henkilökohtaisen tarjouksen.

Clarico-Team-1

Mats Nyman

Myyjä, Kemiönsaari

044 053 0616

mats@venekeskus.com

Clarico-Team-1

Ted Öblom

Myyjä, Tammisaari

040 189 9173

ted@venekeskus.com

Clarico-Team-1

Ismo Ahola

Myyjä, Kemiönsaari

044 974 6297

ismo@venekeskus.com 

Clarico-Team-1

Patrik Enberg

Myyntipäällikkö

050 067 2637

patrik@venekeskus.com

sisään Ajankohtaista
Venekeskus -tiimi hakee vahvistusta!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.