True
Anders Vahtola Venekeskuksen toimitusjohtajaksi

Kemiönsaaren Venekeskus on viime vuosina kasvanut tunnetuksi, veneilyyn keskittyväksi toimijaksi Läntisen Saaristomeren alueella. Toimipisteemme Kemiönsaarella ja Tammisaaressa työllistävät tänä päivänä 15 henkilöä, ja roolimme Saaristomeren veneilyn erityisasiantuntijana on vahvistunut viime vuosina. 

Nyt on aika ottaa vielä yksi tärkeä askel eteenpäin. Vahvistamme Venekeskuksen organisaation rekrytoimalla Anders Vahtolan uudeksi toimitusjohtajaksi. 

Toiminta-alueemme on Vahtolalle entuudestaan tuttu ja hän on viimeksi työskennellyt Turun Konekeskus Oy:n myyntijohtajana konekaupan alalla. Vahtola ottaa vastuun yhtiön johdosta ja kehittämisestä kevään aikana.

”Odotan tätä todella paljon! Olen itsekin veneharrastaja ja voin sanoa aloittavani unelmatöissä. Näen ison mahdollisuuden kehittää yhtiötä, koska työskentelemme Suomen ostetuimpien kotimaisten venemerkkien parissa alueella, jonka erityispiirteisiin kuuluu, että lähes kaikilla on joku yhteys mereen - tai niin kuin minulla, kaipuu viettää vapaa-aikaani merellä”, sanoo Vahtola.

Vahtolassa omistajakaksikko Ben Lindström ja Henrik Hemmilä ovat löytäneet toimitusjohtajan, joka vahvistaa yhtiön tavoitetta olla Saaristomeren asiakaslähtöisin ja parhaiten palveleva venealan toimija. 

”Tunnen Andersin jo opiskeluajoilta ja ajatuksemme firman tulevaisuuden visiosta ovat hyvin yhteneväisiä. Olen varma siitä, että henkilökuntamme ja asiakkaamme tulevat hyötymään Andersin energiasta ja kehittämiskyvystä”, sanoo Lindström, Vahtolan edeltäjä toimitusjohtajana, joka rekrytoinnin myötä voi keskittyä entistä enemmän yrityksen päivittäiseen toimintaan.


sisään Ajankohtaista
Easy Boating Leasing

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.